sve kategorije
EN

Početna>O nama

Weifang JS Trading Co., Ltd. globalna je tvrtka za trgovinu i proizvodnju kemikalija sa sjedištem u GRADU WEIFANG, KINA. Naše sjedište tvornice Weifang menjie chemical CO., LTD nalazi se u području gospodarsko-tehnološkog razvoja Binhai (zona nacionalnog gospodarskog i tehnološkog razvoja) u Weifangu.
S načelom poštene trgovine u kojoj svi pobjeđuju, usluge visoke kvalitete i održivog razvoja. Uspostavili smo dugoročne i stabilne poslovne odnose s mnogim poznatim kemijskim poduzećima u zemlji i inozemstvu i osvojili veliku podršku i povjerenje naših klijenata.
Trenutno tvornica ima 2-etilanttrakinonsko postrojenje od 3000 tona godišnje s neovisnim pravima intelektualnog vlasništva, koje je doseglo naprednu tehnološku razinu u Kini, bezvodni aluminijev klorid 2,500 tona godišnje, polialuminijev klorid 30 000 tona godišnje, magnezijev sulfat 100 000 tona godišnje, Osim toga, to je kompletan opskrbni lanac s pratećim postrojenjima, kao što su TCCA (trikloroizocijanurna kiselina), natrijev dikloroizocijanurat (SDIC), cijanurična kiselina, melamin u prahu, limunska kiselina itd. Posjedujemo profesionalno istraživanje i razvoj i dizajn sposobnosti, visokokvalificirani proizvodni kapacitet i savršen sustav postprodajnih usluga. Također imamo odlične odnose s kupcima i potencijalna obećavajuća tržišta u Indoneziji, Maleziji, SAD-u, Poljskoj, Rusiji, Singapuru, Pakistanu, Turskoj, Vijetnamu, Brazilu, Tajlandu itd.
Weifang JS Trading Co., Ltd uvijek će se pridržavati poslovne filozofije "Neka zaposlenici budu sretni, neka klijenti uspiju, doprinesu društvu", i pruža klijentima visokokvalitetnu uslugu putem stabilnih i visokokvalitetnih isplativih proizvoda te savjetovanje vrhunskog stručnog tima.